Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Att sy eller inte sy, det är frågan

Jag syr för en vackrare och mer praktisk vardag. Tycker mycket om att återanvända och förlänga livet på redan sydda saker.

Sesam, öppna dig!

Imorgon är årets sommarsemester oåterkalleligen slut för mig. Hösten är inte min favoritårstid, det blir bara mörkare och kallare för var dag. En bra sak är att man inte behöver skämmas för sig när man hellre sitter inne och syr än vistas utomhus. Och idag har jag äntligen ordnat klart min nya tygförvaring!

Jag hade tänkt mig en vanlig garderob med trådkorgar. Men det är vad jag haft nu ett tag, kompletterat med diverse kassar och andra tillfälliga lösningar eftersom skåpet var för litet. Och jag tycker inte att det är så bra, man får ingen överblick över vad som finns utan måste gräva. Så nu har jag istället tagit två Billyhyllor, som jag satt ihop med gångjärn och skruvat hjul under. Det skall förstås till handtag på gavlarna och något tyg på den fula baksidan men det tar lite tid om jag känner mig rätt. Rummet är ändå inte klart. Men såhär underbar är insidan:

Man ser så gott som allt! När det är stängt är tygerna skyddade mot smuts, damm, ljus och klåfingriga barn. Och bäst av allt: det finns plats för mer. :-)

Inlagt 2013-08-21 18:58 | Läst 7394 ggr. | Permalink
Kategorier:
Tyger 

(Logga in för att skriva en kommentar)
2013-08-22 06:09   Nina Rolf
Vilken fiffig lösning! Det är tur att du har plats för mer för tyger har ju en konstig förmåga att leta sig in i samlingen... Kan inte riktigt förstå hur det går till;)
 
2013-08-21 20:32   Susanne Strange Jonasson
Vilket underbart förvarings alternativ!
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons