Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Att sy eller inte sy, det är frågan

Jag syr för en vackrare och mer praktisk vardag. Tycker mycket om att återanvända och förlänga livet på redan sydda saker.

En väska... igen...

Dottern fyller 6 år. Han har allt hon behöver och mer därtill. Jag köpte massor med glaspärlor så det skall hon få, men det känns ju lite futtigt. Något hon saknar är dock en egen väska att packa sina saker i när vi åker bort några dagar. Och när jag kom på det var saken ju klar - jag älskar ju att sy väskor.

Väskan är sydd av ett högblankt galontyg. Det står nu klart för mig att jag måste skaffa ett bra mellanlägg för denna typ av jobb, det hade jag inte. Men det fick gå ändå.

Här är väskan vänd ut och in. Den har fack med blixtlås i båda kortändarna och på långsidorna är det fickor med resår i överkanten. Jag tycker att en väska skall ha många fack! Sömsmånerna har jag klätt in med snedslå så att man slipper se dem. Även insidan skall vara fin.

Mönstret har jag ritat själv. Det var roligt att sy och nästa gång går det nog fortare. För det blir en nästa gång. Jag vill också ha en sån här :-)

Postat 2015-05-25 20:14 | Permalink | Kommentarer (6) | Kommentera
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons