Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Att sy eller inte sy, det är frågan

Jag syr för en vackrare och mer praktisk vardag. Tycker mycket om att återanvända och förlänga livet på redan sydda saker.

Åtgärdat mitt dåliga samvete

Jag har sytt rätt mycket till min dotter men inte så mycket till mina söner. Så när de började samla pantburkar till glasskassan i somras lovade jag att sy kassar som de kunde ha med sig i fickan för den händelse de sprang på en burk. Jag började sy små kassar, men det blev inte bra så de fick gå hädan. Men jag hade ju lovat, så det dåliga samvetet har gnagt ända sen dess.

Igår gjorde jag dock slag i saken! Efter funderande hit och dit (på sätt och vis var det ju bra att det tog tid) har jag kommit fram till att små nyckelringsetuier med plats för en fruktpåse är bästa alternativet, så så fick det bli. Jag kan nog se utrymme för förbättringar men killarna lbev glada och det är det viktigaste.

Tyger och blixtlås nallade jag av min mamma, det gick åt ett par kvadratdecimeter bara. Karbinhakarna har jag köpt billigt på nätet. Jag gillar karbinhakar, de är bra till massor av saker.

Postat 2011-10-28 22:49 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons