Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Att sy eller inte sy, det är frågan

Jag syr för en vackrare och mer praktisk vardag. Tycker mycket om att återanvända och förlänga livet på redan sydda saker.

Kläder som återuppstår

När sonen var på laserkalas i söndags fick jag några timmar att slå ihjäl på egen hand. Då gick jag bland annat på en loppis i närheten. Där hittade jag en blå velourklänning (tajt, kort och med korta ärmar) med silverränder som jag köpte för att sy något till min dotter. Som ni ser på bilden så slutade klänningen istället sina dagar som en väst till mig. Har haft den på mig i två dagar nu och jag gillar den oväntat mycket. (Och det finns en bit klänning kvar också som räcker till nån liten kjol eller så åt lilltjejen.)

Här en bild på mina nya favorithemmabyxor. Jag sydde dem igår, men jag vet att de blir favoriterna, för mönstret till dem kommer från mina gamla men ack så slitna favoritbyxor. Linningen med resår i kommer från de gamla byxorna. Tyget har jag köpt på loppis, det är ganska tjock singeljersey. Och det bästa av allt är att jag har tyg så det räcker till ännu ett par favoritbyxor!

Postat 2012-03-14 23:45 | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons