Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Att sy eller inte sy, det är frågan

Jag syr för en vackrare och mer praktisk vardag. Tycker mycket om att återanvända och förlänga livet på redan sydda saker.

Äntligen!

Som jag har väntat! I vintras rensade maken ut en massa kläder. Jag brukar gå igenom det har inte vill ha, för att se om det är något jag vill ha till återbruk, innan jag skänker vidare det som är i bruksskick. Den här omgången rensade han ut en gammal reklamjacka. Såhär ser jackan ut:

Jag har länge tänkt att sy mig en ny väska (kan ni tänka er :-)) och denna jacka skulle passa perfekt som en väska eftersom materialet är lite gummiaktigt och därmed vattenavvisande. Jag planerade väskan i mitt huvud, klippte ut och förberedde återanvändning av fickor, dragkedja och ärmar. Bara de där reflexpasspoalerna kom så skulle jag få sy! Så en natt låg jag vaken och då slog det mig: Jag syr en ryggsäck istället!

Ryggsäcken är nu planerad och omplanerad ett antal gånger, men inget är sytt ännu. Passpoalbanden lät vänta på sig. Och jag väntade, väntade... Tills igår, mer än två månader efter beställningen. Då kom de äntligen! Jag har provtvättat en bit för att se att kvaliteten verkar OK, och det gör den. Så nu, snart, SNART!!! ...får jag sy min ryggsäck! Jag hoppas den blir så bra som jag tänkt mig!

Inlagt 2014-06-24 20:26 | Läst 5414 ggr. | Permalink
Kategorier:
Återbruk / DoRedo 

(Logga in för att skriva en kommentar)
2014-06-24 21:10   Ulrika Lindh
Det ska bli spännande att se resultatet!
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons