Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Att sy eller inte sy, det är frågan

Jag syr för en vackrare och mer praktisk vardag. Tycker mycket om att återanvända och förlänga livet på redan sydda saker.

Ugglat lite igen

Nu var det kollega nummer två som fick bebis häromveckan. Även denna bebis skulle få en ugglekasse och en mjukisuggla. Kassen var redan färdigsydd och jag kom igång med ugglan. Sen lämnade jag Classe på verkstaden och strax efter vände jag uppochner på sovrummet för att äntligen få göra klart det, så syhörnan försvann. Innan jag medelst utbyggnad av huset skaffade mig syhörnan så kånkade jag symaskin och material i trappan. Men det har jag blivit för bekväm för - fort gick det! - så projekt Uggla 2 fick vila.

Som ni kanske läste så provsydde jag Classe häromkvällen. Efter den inledande nervositetetsömnaden bestämde jag mig för att göra klart ugglan. Classe gjorde det han skulle.

Den här gången var det en av de röda ugglorna som fick stå modell för mjukisugglan. Tyvärr hade jag inte tyg i riktigt rätt färg men det fick gå ändå. På den första ugglan sydde jag näbben och vågorna på magen med sicksack. På denna har Classe broderat istället (innan verkstadsbesöket). Resultatet blev ju bättre men jag stod med fingret på stopknappen hela tiden.

Den blå ugglan fick roligare ögon, men jag tyckte att det var rätt meckigt att göra dem så jag gjorde det lättare för mig denna gång. Såväl ögonapplikationerna som broderiet är gjort med solvy ovanpå. Det är en himla bra produkt!

Inlagt 2013-10-16 20:44 | Läst 8618 ggr. | Permalink
Kategorier:
Mjuka leksaker 

(Logga in för att skriva en kommentar)
2013-10-17 10:06   Ulrika Lindh
Jag tycker färgen på ugglan är perfekt. Skönt att höra att Classe sköter sig, än så länge. Kanske han får följa med ut och resa ändå? :-)
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons