Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Att sy eller inte sy, det är frågan

Jag syr för en vackrare och mer praktisk vardag. Tycker mycket om att återanvända och förlänga livet på redan sydda saker.

Ryggsäck till min tioåring

När äldste sonen skulle börja skolan fick han välja en ryggsäck. Jag gjorde dock ett stort misstag, och det var att gå till väskaffärer och Åhléns. Skulle gått till sportaffären istället, de har massor med fina ryggsäckar i skolstartstid. Men nu gick vi dit vi gick och valmöjligheterna där var ungefär "rosa Barbie-rygga" eller "svart Cars-rygga". Valet föll på den svarta och jag ångrade mig ungefär en vecka senare när jag kom till sportaffären.

Nåväl. Efter 3,5 års användning är ryggan ganska sliten, och när jag för lite sedan frågade ifall han ville ha en ryggsäck jag fått på en konferens så sa han ja. Ryggsäcken hade dock en stor logga på framsidan och det är ju inte så kul tycker jag, så jag lät som ni nog vet Classen brodera en fin drake att täcka över med. Utöver draken sydde jag ett par finesser på insidan; en liten ficka med dragkejda och en stor ficka med fönster för viktiga papper.

Sen fick det vara nog. Jag hade lite andra idéer, tex en resårhållare för termos/vattenslaska, men jag kände att den mest skulle varit ivägen.

Inlagt 2013-03-01 20:51 | Läst 9192 ggr. | Permalink
Kategorier:
Maskinbroderi Väskor/necessärer mm 

(Logga in för att skriva en kommentar)
2013-03-03 09:03   Lotta Nilsson Persson
Vad fin den blev! Extra plus för alla finesser du kommit på. Kul att Classe funkar bra, hoppas det håller i sig så du kan brodera MYCKET!!!
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons