Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Att sy eller inte sy, det är frågan

Jag syr för en vackrare och mer praktisk vardag. Tycker mycket om att återanvända och förlänga livet på redan sydda saker.

Inventering av Area 51

Här är min UFO-korg. Den innehåller inte bara äkta UFO:n utan även en del planerad sömnad och grejer som skall lagas.

Efter att jag rensat ut ett par filtar som inte alls hör hemma i korgen är detta vad som är kvar. En klänning som skall sys om till kjol, för långa byxor som skall läggas upp, diverse kassar på gång, ett par blivande byxor (tyg heter det visst), en enkel börs som jag tappade lusten för när jag sydde fel samt en regncape. Jag tror dock att det finns ytterligare UFO:n bland mina tyger, en del hamnar säkert i korgen medan andra kommer att kasseras.

När jag kom hem med korgen (hittad på en loppis som det mesta annat jag köper) sa min man ungefär "Om det inte är en orm i den korgen blir jag besviken". Och vem vill göra sin man besviken? Alltså bor det en orm i botten på korgen.

Inlagt 2012-08-17 00:13 | Läst 8849 ggr. | Permalink
Kategorier:
Övriga saker 

(Logga in för att skriva en kommentar)
2012-08-18 15:32   Bodil N
Fin korg till Ufosarna, det blir en snygg förvaring, gulligt med ormen som bor i korgen :-)
 
2012-08-18 10:50   Agneta Lindström
Vilken underbar UFO-korg du har, mycket roligare att dyka ner i den än en gammal byrålåda som jag har. Ormen kan jag dock tänka mig att vara utan.
 
2012-08-17 14:15   Ulrika Lindh
Snygg korg och så bra att ha sina projekt samlade i. Ormen kommer alltid att ha sällskap också av mjukt slag skulle jag tro. :-)
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons