Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Att sy eller inte sy, det är frågan

Jag syr för en vackrare och mer praktisk vardag. Tycker mycket om att återanvända och förlänga livet på redan sydda saker.

En tackförlånetkasse

Min mest testade broderidesign har ni sett ett antal gånger vid det här laget, för det mesta som dåligt exempel tyvärr. Den gulliga roboten har jag lånat från Epbot, en blogg jag brukar låta mig underhållas och inspireras av, och som tack för lånet sydde jag en "matkasse" till bloggerskan.

Yttertyget är vanligt bomullstyg och inget särskilt med det, men fodertyget tycker jag mycket om. Jag har hittat det på loppis förstås, och trots att tvättlappen skvallrade om att duken (eller vad det nu var) hade tvättats ganska många gånger syntes inte ett spår av detta i tyget. Jag skulle vilja ha mer sånt tyg! Gärna i flera färger. Det är väl för mycket att hoppas på även om det var från IKEA, så jag försöker använde det jag har till bra saker.

Jag skall väl skriva några ord om broderiet också. När jag broderade detta hade maskinen inte börjat brodera fult ännu, utan det var "bara" trassel på baksidan i vissa situationer. Så detta broderi blev helt OK, ända tills sista hörnet av den gröna delen på mätaren (övre högra hörnet var det), då blev det ett rackarns trassel och tyget kom ut läge i bågen. Så det sista hörnet har jag handbroderat för att kassen skulle bli klar nån gång.

Inlagt 2012-07-24 09:43 | Läst 7130 ggr. | Permalink
Kategorier:
Väskor/necessärer mm 

(Logga in för att skriva en kommentar)
2012-07-24 08:19   Agneta Lindström
Du deppar då inte hela tiden utan kämpar på. Vilket härligt fodertyg du använt, loppis är perfekt sommarutflykter.
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons