![]() |
![]() | Nyheter | ![]() | ![]() | Artiklar | ![]() | ![]() | Bloggar | ![]() | ![]() | Forum | ![]() | ![]() | Bilder | ![]() | ![]() | Annonser | ![]() | ![]() | Recensioner | ![]() | ![]() | Länkar | ![]() | ![]() | Kalender | ![]() | ![]() | Medlemmar | ![]() | ![]() | Din sida | ![]() | ![]() | Om... | ![]() |
Att sy eller inte sy, det är frågan
En påse till surdegen
Surdegsbröd. Så gott, och så enkelt att göra. Men så jobbigt att baka varje vecka för att hålla liv i degen! Jag försökte med att frysa ner degen. Det tog flera dagar att få liv i den efteråt. Testade att vänta två veckor med att baka. Gör inte det, om ni har en fungerande näsa! Så det senaste experimentet var att torka surdegen. Jag har ännu inte försökt återuppliva den så det kanske inte funkade. Men den har åtminstone fått en fin påse att ligga i och vänta!
Jag grävde länge bland mina tyger efter det rätta tyget till surdegspåsen. Inget kändes rätt. Provade en gammal köksgardin som räddat mig flera gånger förut, klippte den och provsydde lite, men den var inte heller rätt. Så kom jag på det - en kökshandduk förstås!
Surdegspåsen förvaras hängande.
(Logga in för att skriva en kommentar)