Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Att sy eller inte sy, det är frågan

Jag syr för en vackrare och mer praktisk vardag. Tycker mycket om att återanvända och förlänga livet på redan sydda saker.

Mer TEstsytt

Ikväll har jag sytt mer på den nya maskinen. Det tar mycket lång tid just nu, maskinen skall bäras fram och kopplas in, datorn likaså. Sen skall motivet fixas och tyg klippas och strykas, innan man får sätta nålen i tyget. Det blir väl bättre med mitt framtida syhörn, hoppas jag! Där får ju grejerna stå framme lite mer.

Denna gång blev det en "tekrage" till ett glas som jag brukar dricka te ur på jobbet (inte glaset på bilden, även om ljussättningen lurar ögat att tro att det varit te i glaset). Tyget köpte jag från Stoff och Stil på rea för ett par år sen och jag har inte använt det förut, tycker det är för mörkt och murrigt. Knappt att den lila texten syns mot bakgrunden, det står "Tedags för ystra själar". Tekragen ser iofs ganska dyster ut men så fick det bli. Den lär inte komma hem på tvätt så ofta och det syns inte så tydligt om det mörka tyget blir lite smutsigt. Jag har fodrat med lila fleece från filten jag köpte i lördags.

Inlagt 2012-05-07 22:48 | Läst 7191 ggr. | Permalink
Kategorier:
Maskinbroderi Övriga saker 

(Logga in för att skriva en kommentar)
2012-05-10 10:28   Agneta Lindström
Jag kan inte hjälpa det men jag gillar den och jag tycker idén var kanon.
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons