Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Att sy eller inte sy, det är frågan

Jag syr för en vackrare och mer praktisk vardag. Tycker mycket om att återanvända och förlänga livet på redan sydda saker.

Ny symaskin och status för blivande syhörnan

För några veckor sedan kom jag på att jag skulle köpa en symaskin. Jag har en Elna Carina som jag köpte för 7.000 kr för ungefär 20 år sedan. Helt klart det dyraste jag köpt någonsin, då. Min symaskin är jättebra, men det vore roligt med en som kan brodera och sy många sömmar.

Så jag kollade på nätet förstås, och nu har jag beställt en Husqvarna Viking H|CLASS™ 600E från symaskinsaffären på Hagagatan i Stockholm. Tyvärr fanns den inte i butiken för provsömnad, men vad sjutton. Man får väl chansa då. Den skulle ta "några dagar" att leverera från Tyskland men oj vad kul det skall bli med en ny maskin att testa!

Byggandet av min nya syhörna fortskrider. När gamla ytterväggen revs visade det sig att fönstret satt fel, men det har de fixat idag. Såhär ser det ut nu:

Inlagt 2012-04-27 19:01 | Läst 8324 ggr. | Permalink
Kategorier:
Symaskiner 

(Logga in för att skriva en kommentar)
2012-04-28 19:42   René Edwards
Ser härligt ut, ja, så härligt som en byggplats nu är! Men man vet ju vad som väntar och så en ny maskin! Roligt och spännande att se fortsättningen av allt! :-)
 
2012-04-28 08:15   Pia Lindemann Larsen
Hoppas att du blir nöjd med maskinen o syrummet.... fast det finns det nog ingen stor risk för att du inte blir tror jag
 
2012-04-27 21:31   Ulrika Lindh
Det blir ljust och fint!
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons