Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Att sy eller inte sy, det är frågan

Jag syr för en vackrare och mer praktisk vardag. Tycker mycket om att återanvända och förlänga livet på redan sydda saker.

Barnrum med tygtapet

Mina söner har under sommaren fått egna rum. I väntan på en kommande tillbyggnad då mellanväggen skall flyttas tyckte jag det var onödigt att lägga tid på att fixa väggen ordentligt. De flesta tygerna är oanvända men en del är förstås köpta på loppis, ett har jag fått.

 


Det bubbliga tyget är en sydd men troligen oanvänd gardin från loppis. Jag ville sätta det bakom soffan och det röda uppe vid sängen, men rumsinnehavaren ville ha bubbeltyget vid sängen, så jag skarvade bara med det röda.


Frukttyget kommer från Åhléns tror jag, men det klarade tvätten bra ändå. Bredvid stgen skymtar en nödlösning för att flytten av stegen från långsidan till kortsidan skulle gå fort.

 

Det blommiga tyget kommer från Åhléns, det blev inte så fint i tvätten tyvärr. Det lila tyget är önskat av rumsinnehavaren, vanlig lakansväv.

Detta var ett snabbt och busenkelt sätt att fixa till väggarna. Jag tror att jag kommer att använda tyg som tapet på andra ställen i huset också, där väggen inte är så kul.

(Tro nu inte att tygskåpet känns mindre fullt bara för att jag satt upp 15-20 meter tyg på väggarna...)

Inlagt 2011-08-19 11:58 | Läst 11220 ggr. | Permalink
Kategorier:
Heminredning 

(Logga in för att skriva en kommentar)
2011-08-19 13:20   Aina Svensson
Det blev snyggt med det röd tyget mellan soffan och bubbeltyget.
 
2011-08-19 12:41   Agneta Lindström
Vad smart att använda tyger till tapeter, det blir ju nästan som en tavla.
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons