Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Att sy eller inte sy, det är frågan

Jag syr för en vackrare och mer praktisk vardag. Tycker mycket om att återanvända och förlänga livet på redan sydda saker.

Skydd för vägg och barn

Ljuvliga dottern har precis bytt från spjälsäng till storebrors nyligen lämnade juniorsäng. Jag hade hoppats att hon skulla kunna sova utan urtrillningsskyddsbrädan, men andra natten ramlade hon ur flera gånger så brädan fick flytta från bakkant till framkant på sängen. Det blev dock inte så bra för sista biten in mot väggen är det hård sängkant, och dessutom ökar risken att hon skall förstöra tapeten.

Så jag tog en gammal juniorsängsmadrass som jag delade på mitten och klädde den med en loppislinnegardin (den är vinröd, inte brun som den ser ut på bilden!) som jag dekorerade med en rad roliga fåglar som suttit på en annan väggmadrass i vår förra bostad. De övre hörnen var lite krångliga att få till, jag lyckades inte men det är ingen som nagelfar sömnaden.

För den händelse någon vill ha tyg med en rad fåglar så har jag en lika lång bit (den är precis som min bit skarvad på ett ställe) över, först till kvarn och du betalar portot. Gäller ej min mamma :-)

Inlagt 2011-07-25 16:20 | Läst 13850 ggr. | Permalink
Kategorier:
Heminredning Återbruk / DoRedo 

(Logga in för att skriva en kommentar)
2012-07-20 17:22   Linda S
Stiligt och praktiskt. Tycker tyget var riktigt passande.
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons