Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Att sy eller inte sy, det är frågan

Jag syr för en vackrare och mer praktisk vardag. Tycker mycket om att återanvända och förlänga livet på redan sydda saker.

Regnskydd till DraMaten

När det var dags att sluta med barnvagnen (förra vändan!) hade jag vant mig vid att alltid ha gott om packutrymme, så jag köpte mig en rejäl DraMaten. Den har många finesser men jag har ibland saknat ett regnskydd. Så när jag nu köpt rejält med duscdraperityg fick det bli ett enkelt regnskydd.

Jag mätte på vagnen och så klippte jag till en ganska kvadratisk bit där jag sen rundade av hörnen ordentligt. En lång resår längs tre sidor och en kortare resår till nederkanten. Ett par småkardborrband och sen var det klart!

Inlagt 2010-10-31 21:22 | Läst 6041 ggr. | Permalink
Kategorier:
Övriga saker 

(Logga in för att skriva en kommentar)
2010-11-16 18:08   annette sjöberg
smart
 
2010-11-05 09:49   Pernilla Fe
Hej Maria,
Jag brukar ha paraplyet (den där modellen som blir så liten inhopvikt) i en av ytterfacken på framsidan. Sen har jag en elastisk laststropp för att kunna ta med mer grejer ovanpå locket. Jag är faktiskt mycket nöjd med min DraMaten.
 
2010-11-04 10:23   Maria Sandvall
Smart. Sen kan du ha med dig ett paraply och när du inte behöver paraplyet så ha med dej 2 spännband så du kan sätta fast det på sidan av stommen. Även bra till att spänna fast regnkläder med när man har matsäck i dramaten.
 
2010-11-02 14:52   Ulrika P
haha, vilket bra namn, DraMaten!! klockrent!! :)
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons