Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Annas blogg

Handarbete för nytta och nöje En lisa för själen

Julkalender #8

Gå med i en förening. 

Tidigare har jag varit med både här och där, allt som intresserat mig. Eftersom jag är rätt så extrovert har det inneburit att jag ofta hamnat i styrelser eller organiserande uppgifter. Det gick bra i omgångar. Ibland slet jag varg och ibland var det full fart. Efter tvärnit i livet så fick jag tänka om. Sedan dess har jag varit mycket försiktig med föreningar, rädd att inte kunna säga nej. 

Nu för tiden gör jag det klart från början. Jag vill gärna vara medlem men kan inte ta på mig något som helst ansvar, vänligen respektera. Jag kan tro att det finns fler än jag som är rädd att hamna i en situation där någon kräver att de ska hjälpa till på ett oöverkomligt sätt. När jag nu pratar av egen erfarenhet så är det inget problem. Jag brukar säga till dem som gnäller att ingen hjälper till i föreningen: En betalande medlem som aldrig begär något, är en också en medlem.

Nu är jag lite sugen på en ny förening Rikstäcket . Det som håller mig tillbaka är att det inte finns någon lokal grupp, fast är det verkligen vad jag egentligen är ute efter. Jag är så nyfiken på vad jag kan få se om jag betalar och får en inloggning. Någon som är medlem och tycker något?

Tänk om jag dessutom kunde starta en grupp här där jag bor tillsammans med likasinnade. Tål att funderas på. 13 mil till närmaste grupp på slingriga inlandsvägar med varierande kvalité lockar inte.

Ska nog tänka över det här känner jag. 

// Anna

Inlagt 2017-12-08 06:54 | Läst 4452 ggr. | Permalink
Kategorier:
Kurser 

(Logga in för att skriva en kommentar)
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons