Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Annas blogg

Handarbete för nytta och nöje En lisa för själen

Till alla oorganiserade.

Här på bloggen brukar man få se exempel på alla fina och organiserade människors syhörnor. För att blotta min egen oförmåga att hålla ordning kommer här en bild tagen från mitt hobbyrum. Eller rättare sagt två bilder över hur mitt rum såg ut i morse när jag insåg att nu är det dags. Dags att försöka ta sig an lagermonstret av nya tyger, gamla tyger, köpta och ärvda. Halgjorda projekt och annat som jag tänkt skulle bli något fantastiskt.

Jag vet att rakt fram i hörnet ska det under allt finnas en vit flyttkartong fylld med gamla jeans. Den kartongen behöver jag om en vecka. Så jag ska nu börja mitt vanskliga arbete med att röja upp denna röra. Vinklar man kameran något så der det ut så här:

Så OM du har ett pysselrum som inte är allt för välstädat och organiserat, tänk då att det finns dem som har det helt galet värre. Att det blev lite oskärpa beror snarast på att jag nästan ramlade in i rummet när jag skulle försöka fotografera.

Min "Bruna" symaskin har gett upp igen! Nu vägrar pressarfoten gå ner utan stannar irriterande några milimeter ovanför tyget. Måste lämna in den, men har ingen lust att lämna till den där människan som säger att det inte är något fel på maskinen. Den har inte fungerat bra sedan den var där senast och nu funkar den inte alls. Tur jag har en till maskin på lager så att säga.

Å andra sidan så har jag en hel del att göra i hobbyrummet ;)

// Anna som gett oredan ett ansikte...

Postat 2014-04-19 13:11 | Permalink | Kommentarer (4) | Kommentera
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons