Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Annas blogg

Handarbete för nytta och nöje En lisa för själen

försvunnet handarbete?

Jag är säker på att jag inte blivit tokig. Jag är precis lika galen som jag alltid varit. Det hela handlar om mina African flowers. Mina 188st african flowers för att vara exakt. Jag räknade två gånger och det var 188st. Nu när jag nästan är klar med alla då saknas det 5!! De är puts väck. Jag har sökt under det mästa, tänkt så det knakar, sökt i och bakom. På jobbet, på kyrksalen och hemma. De står icke att finna! Okej, det är kanske inte hela världen att virka 5 till, men det retar mig att de försvunnit. Det är som ett mysterium.

Jag är fullkomligt säker på att jag inte räknat fel. "allt som inte är stulet kommer tillbaka" jamen då får det gå fort för nu vill jag bli klar med den här filten som jag egentligen inte behöver. Filten jag har lagt ner massor av timmar på och köpt en massa snuttgarn för 5-10kr nystanet på myrorna.

Inte kan jag visa någon bild på dem som saknas heller. För de är ju just försvunna. Gaaaaa, jag tror jag hetsar upp mig lite för mycket över det här. Det är "barra" att knåpa ihop 5 till och släppa grejen. Men nja, hmm, schiii, det var som retsamt.

och vill jag inte det kan jag alltid sticka klart den andra vanten till den här lapplandsvanten. Det lila färgat av mig med ullfärg. Det grå färgat med svampar. Det bruna och blekrosa är köpta så.

Anna i ett vitt vinterland.

Postat 2014-12-22 19:50 | Permalink | Kommentarer (3) | Kommentera

tappad kreativitet. eller?

Just nu är det stiltje i kreativitetslusten. Helt galet då jag har flera projekt som ska vara klar till slutet av januari i skolan. Fast om jag tänker efter har det blivit en del saker ändå. Igår gjorde jag en dörrkrans av tygtrasor. Bild får komma senare. Det har blivit flera par vantar. Börjat på en " sampler quilt" för den som inte vet vad det är så kan man säga "provlapptäcke". Alltså rutor med olika tekniker och mönster. Jag har ett projekt med antirasistiska associationer.  Och när jag bara blir less på allt så fortsätter jag med mina african flowers.  188 ska det bli och snart är bara montering kvar.

Ikväll blir det pysselkväll med några vänner. 

Min uppmaning är, mer hemgjort i julklapp! 

Postat 2014-12-04 14:55 | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons