Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Annas blogg

Handarbete för nytta och nöje En lisa för själen

tappad kreativitet. eller?

Just nu är det stiltje i kreativitetslusten. Helt galet då jag har flera projekt som ska vara klar till slutet av januari i skolan. Fast om jag tänker efter har det blivit en del saker ändå. Igår gjorde jag en dörrkrans av tygtrasor. Bild får komma senare. Det har blivit flera par vantar. Börjat på en " sampler quilt" för den som inte vet vad det är så kan man säga "provlapptäcke". Alltså rutor med olika tekniker och mönster. Jag har ett projekt med antirasistiska associationer.  Och när jag bara blir less på allt så fortsätter jag med mina african flowers.  188 ska det bli och snart är bara montering kvar.

Ikväll blir det pysselkväll med några vänner. 

Min uppmaning är, mer hemgjort i julklapp! 

Inlagt 2014-12-04 14:55 | Läst 5333 ggr. | Permalink
Kategorier:
Virkat 

(Logga in för att skriva en kommentar)
2014-12-07 19:30   Pernilla Fe
Kreativitet är ju inte detsamma som produktivitet! De kreativa processerna pågår ju ständigt, även om de inte alltid kan få utlopp i fysiskt skapande. Det låter som att du har mycket på gång i huvudet! Hoppas skolarbetena har gått bra, de är väl lite roligare än andra måsten (som att laga kläder tex)?
 
2014-12-04 22:39   Anna Söderström
Tack Ulrica. Ikväll har jag börjat med skoluppgifter så nu känns det bättre. Måste handarbeten är inte lika roliga som de egna spontana.
 
2014-12-04 15:11   Ulrika Lindh
Inte har du tappat kreativiteten. Du håller ju på med saker hela tiden, då går det ju inte att skapa nytt. Du ska se att ditt bakhuvud arbetar kreativt och hittar på saker du kan göra sen. Uppmaningen är antagen! :-)
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons