Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Annas blogg

Handarbete för nytta och nöje En lisa för själen

Det var lågt, flying Tiger of Copenhagen!

Tidigare TGR även kallad Tiger har bytt namn till Flying Tiger of Cobenhagen. Nu är det inte det som retar mig utan deras fula spel med lockvaror.
Lockvaror av denna typ förekommer på flera ställen men brukar bita butiken sig själv därbak.

Detta gäller deras garnskål. En skål i porslin med en skåra som en virvel vilket gör att garnnystanet håller sig kvar och inte rullar bort, iväg och under allt. 60kr inte helt fel heller då det inte är ovanligt att de går på flera hundra annars.

På hemsidan under nyheter finns bild på skålen. Jag tänkte jag skyndar ändå, de är efterfrågade. Inte fanns det någon inte. Så jag frågade när och om det kommer in flera. Följande svar fick jag: Ja de där, de är ju en återkommande kampanjvara och när vi ska beställa får vi max hem 10-12 st och de är slut på bara ett par dagar.

Hmmm, nyhet och återkommande kampanjvara är olika saker för mig. Att dessutom butiken inte kan/får ta hem hur många de vill för att det är ett begränsat antal retar mig också. Kommer ihåg när jag kom i kontakt med fenomenet inom elektronikjättarna. Så gruveligt irriterande.

Som så ofta händer när jag blir upprörd så fick jag en snilleblixt och kanske kan jag göra en själv helt enkelt. Irritation är en bra kraft till kreativitet om den används rätt.

// Anna

Postat 2018-01-06 15:18 | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons