Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Annas blogg

Handarbete för nytta och nöje En lisa för själen

"ordning på torpet"

Jag har köpt verktygstavlor för att organisera mig lite. Risken är att jag organiserar jättefint men när jag väl är uppe i en kreativ process som blir inte verktyget tillbakahängda. Det har dock gått någon vecka och det verkar fungera rätt bra. Nymera hittar jag rätt sax när jag behöver. Det finns måttband där det ska vara.

För er som sett bilder på mina kreativa hörnor tidigare vill jag bara upplysa om att det fortfarande ser ut som en manisk samlare bor i mitt hus. Jag kan nog självdiagnostisera mig till en samlare på gränsen till manisk, ibland.

2 veckor kvar till semester, eller sommarlov om man så vill. Eleverna verkar lite skoltrött och det är svårt att hålla glöden uppe. Jag ska byta sal inför hösten och allt material ska packas ner och transporteras någonstans jag inte vet ännu. Gäller att andas långsamt och tänka att det finns en plan och det kommer gå bra (himla bra att vara kristen en sån här gång, finns någon att lämpa över bekymret på licksom) :) .

Jag har nu gått mina kurser och har behörighet i ämnet textilslöjd. *jippi*. Nu är det 30p textilrelaterat och en massa P i pedagogik. Alltså runda slängar 4 år kvar...

Just nu försöker jag att göra klart en massa påbörjat och bland annat två sjalar i kärleksknutar som jag lärde mig på syfestivalen.

Postat 2016-05-31 21:09 | Permalink | Kommentarer (3) | Kommentera
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons