Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Annas blogg

Handarbete för nytta och nöje En lisa för själen

Fredagsmys....not!

Men det var väll själva "gurksnittar" också...Äntligen bestämde jag mig för att försöka sparka igång min "nya" broderimaskin. Men serú det var inte "räkmacka" inte. Först Error... okej det var bara att pressarfoten var nere. Men sedan ville inte datorn installera drivrutinerna. Hmm kanske finns det nyare till win 7 som ju inte funkar som win XP. Men se det står inte att finna. "Majonäsfläck" vad irriterande när jag bestämt mig för lite fredagsmys framför dator OCH symaskin. Tar fram virkningen och surar i soffan rästen av kvällen!!

Hälsningar från en grinig typ.

Postat 2013-09-27 20:58 | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera

Lappa och laga

Ja ibland så får nyskapandet stå tillbaka för att fixa annat. Grannen kom över med en jeansjacka som behövde kortas i ärmarna. Sonen kom hem från förskolan och sa: Mamma, jag vill bara ha lappade jeans. Varför då? Jag är coolast, alla andra föräldrar de bara slänger byxorna när det är hål på knäna.
När jag var barn var det lite pinsamt med lappade kläder. När min mamma var liten var det ett tecken på fattigdom. Hemsytt är jätteinne och de andra barnen säger wooooowww! När jag var barn var det jaha? och när mamma var liten var det fantastiskt om det var färdigköpta plagg, vilket typ aldrig hände. Härligt att det förändras, synd bara att dagens kläder köps för en liten slant och har så dålig kvalite att det inte lönar sig att sy om dem.

Nä nu ska jag rycka lite i nästa projekt som bör fixas asap.

Postat 2013-09-10 18:00 | Permalink | Kommentarer (4) | Kommentera
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons