Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Annas blogg

Handarbete för nytta och nöje En lisa för själen

10 år hurra!

Idag firar jag 10 år med sysidan. 

Jag kan konstatera att jag varit mer aktiv de senaste två åren. De förändringar som gjordes för att lättare se olika meddelanden på min profil har varit mycket lyckad. Sysidan är en sajt som är helt unik i vårt land.

Tidigare skrev jag mer i forumet än jag gör idag. Min blogg har utvecklats till något annat än jag initialt tänkte, men formen känns bra för mig.

Tidigare gjorde jag pappersbilder på många av mina verk. Idag klick klick med telefonen och sedan samla allt här. Otroligt smidigt! 

Massor med inspiration har det blivit under åren. Kanske minns någon mitt inlägg "varning för sysidan" som fick några att sätta morgonkaffet i fel strupe. De som läste insåg att det egentligen var tvärtom. Det handlade om min relation till sidan.

En del blottande funderingar har det blivit. Inblick i mitt handarbetsliv men försökt utesluta privat  dravell, vilket JAG valt att försöka undvika sådant. 

Så idag säger jag hipp hipp hurra för en sajt som hjälpt mig att överleva ett liv i kaos. En fristad att släppa alla andra måsten och gotta mig i min stora hobby.

Nu kör vi vidare med nya bilder, funderingar, tokiga misslyckanden och annat som förhoppningsvis kan vara till inspiration, tröst och framför allt ett gott skratt.

Tjoflöjt!

Postat 2014-11-13 08:34 | Permalink | Kommentarer (3) | Kommentera

Tokvantar.

Tog en paus i nålbindningen och virkade ett par tokvantar.

inspirationen fick jag efter att jag läste detta i en vantbok.

min son Isidor blev så förtjust i dem att han genast paxade dem. Jag ska försöka rugga upp insidan lite för att de inte ska vara så håliga som virkning lätt blir. De ska ju vara varma också.

Postat 2014-11-06 23:23 | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons