Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Annas blogg

Handarbete för nytta och nöje En lisa för själen

Julkalender #5

Jag är rädd att förstöra min hörsnäckor till mobilen. Detta innebär att jag aldrig får med mig några. Så sitter jag på tåget eller bussen och tränktar efter lite ljudbok i örat.

Nu har jag äntligen tagit tag i problemet och sytt ett litet etui. Beskrivning här. Jag tog en mycket kortare dragkedja och inget mellanlägg.

Jag sydde denna i oktober, ännu har inte lurar och etui funnits på samma plats för att kunna intigreras. Fast det är en helt annan historia.

Postat 2017-12-05 07:18 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

Restgarnsväska

Här är återbruk och restgarnsanvändning på hög nivå. Vissa av garnerna är från min mormor Elstry! Lite garn från mamma och mammas sambos framlidna hustru (. Hittat lite på här och lite där och då bidde det så här). Till foder tog jag en gammal gardin som jag fått till mattrasor av en före detta arbetskollega. Allt började med att jag blev sugen att virka EN ruta..

Jag utnyttjade de redan fållade kanterna och sydde två innefickor, det är alltid bra i väskor.

Skulle jag lägga ner lite mer arbete på den skulle det vara att stärka axelremmen med tyg och kanske en tryck-knapp till förslutning. Men jag har inte ens bestämt om jag anser att jag kan ha en sån här väska. Kanske blir det bara något att visa för mina elever som inspiration..

// Anna

Postat 2014-03-21 15:48 | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons