Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Annas blogg

Handarbete för nytta och nöje En lisa för själen

ufo dag.

4 veckor utan regn. Vävstugan i källaren är välstädad, hur bra det nu går när den översvämmats av material. Jag har varit aktiv pysslare i drygt 30 år. Har kanske 30 år kvar. Hmmmm dags att prioritera eller öka takten. Idag är det iallafall UFO dag. Åtminstone en dag med  övermogna startade projekt. Lite som gamla tidens läkare. Nästa! Nästa! NÄSTA!

Så här bidde min kompis överkast. Det var först två billiga hon köpt på typ ellos. Men nu är det ett större med en rejäl baksida. Quiltning tänker jag inte lägga kraft på den kvaliteten.  Tyget är mer som papper.  Men vill hon ha det så...

jag börjar faktiskt tycka att det är ok. Men tyvärr tror jag det är sån kvalite som börjar noppa sig.

nåja, nästa!

varma hälsningar höhöhö Anna

Postat 2014-07-28 15:35 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

stjärnbloggare hit och dit

Här sitter jag i sommarvärmen och funderar lite.

såg på morgontv om någon sån där stjärnbloggare med många läsare och galet många följare. Hon berättar hur hon får saker skickat till sig för att hon ska testa och sedan blogga om. Inte för att jag har någon stjärnstatus på min blogg men

n det finns ju andra här som är fantastiskt spännande att följa. De borde få saker tillsänt sig för att testa och utvärdera. Tänk här sitter vi och gör massa reklam för garner, symaskinstillverkare och en massa annat. Det var bara en tanke. Förbenade klösbräda som kastar om bokstäver och gör galna radbrytningar. 

Postat 2014-07-21 22:28 | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera

medeltidsdagar och min framtid

Idag har jag fått besked om min ansökan till slöjd, textil 1a på universitetet i Umeå. Trodde väll aldrig! Jaha då är det bara att förbereda sig.  Hur jag nu gör det? Jag har aldrig läst på universitet. Folkhögskola som högst och då är det inga betyg. 

Annars har vi varit på medeltidsdagar i Luleå idag. Mina söner har bestämt att nästa år då ska vi ha rätt kläder. Jag skulle visst få äran att sy dem. Vi får se. Men lite saker kunde jag inte motstå. Så nu ska jag tydligen lära mig nålbindning också. Får bli ett senare problem.

men nu tillbaka till afrikanska blommor.

frugan i stugan.....

nålbindning
Postat 2014-07-11 21:02 | Permalink | Kommentarer (5) | Kommentera

utökat virkprojekt.

Så här ser det ut från vår stuga kl 6 på morgonen. l att sitta i skuggan oCh handarbeta mest hela dagen och ta det lugnt precis vad doktorn ordinerat.  30 min promenad varje dag är typ den enda ansträngningen.  Tog med mig endast ett handarbete, de där african flowers som skulle bli en kudde har nu utökats och ska bli en filt. Men garnet räcker intr så jag går ifrån grundläggande färgsättning.  Så lite av ett virkat toktäcke får det bli. 

Det tog ett tag innan jag blev nöjd med färgkombon men nu tror jag mig hittat den.

Allt är virkat med garner jag kommit över på olika hjälporganisationer.

ps. Erikshjälpen finns inte i Luleå. Det borde någon ta tag i.

hjärtlig handarbetssommar tillönskas er alla. / anna

Postat 2014-07-07 16:32 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons