Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Annas blogg

Handarbete för nytta och nöje En lisa för själen

Varning för sysidan!

Jag vill rikta en varning för sysidan, dess bildalbum, alla bloggar och forumet! Saken är den att när jag läser och tittar på allt detta så blir jag så inspirerad att jag håller på att sprängas. Hur ska tiden räcka till för allt jag skulle vilja göra? Finns det fler där ute som nästan blir matt av tanken över alla timmar som skulle gå åt om man bara gjorde en bråkdel av alla fantastiska tips man får här?

Sedan vill jag såklart rekommendera sysidan, vill att fler ska ansluta sig och dela med sig av sina tips och trix och visa sina alster.

Igår kom mitt varpgarn från Kinna. Idag har min son magsjuka. Ja alltså de olika sakerna har ingen egentligt sammanhang men det betyder att jag inte kommer iväg på Zumbaträningen utan kan ägna mig åt ett träningspass hemma vilket går fortare och sedan handarbeta.

Jag handarbetar när livet är struligt runt omkring. Dödsbud och sjuka vänner mm får mig att handarbeta lite extra just nu :) Bättre än att trösta sig med godis.

Ha det så gott där ute och om jag får ge ett tips idag så är det att ringa någon du inte pratat med på länge.

Kram Anna

Postat 2012-02-24 08:58 | Permalink | Kommentarer (3) | Kommentera

Väntan..

Jag har köpt en golvvarpa! Just nu står den i huvudstaden och jag behöver "bara" åka 80 mil för att hämta den. Har beställt mattvarp från garnhuset i kinna. Klipper mattrasor allt vad saxarna håller. Hinner inte så mycket annat handarbete just nu.
Har skrivit en lång inspirationslista men just nu vill jag bara få upp en väv och komma igång.

Jag har just nu även ett annat stort projekt på gång och det är viktminskning, detta år har jag gått ner 15 kg så det tar ju sin tid att motionera som en tok :)

 

Postat 2012-02-21 21:50 | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons