Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Annas blogg

Handarbete för nytta och nöje En lisa för själen

Frivoliteter (finalen)

Okej, nu är mitt första arbete klart. Det bidde.... ja, en rund ring, typ.

Detr är så peckligt, att det är svårt att fotografera.

För övrigt har jag lagat en bunt jeans, igen! Bytt dragkedja till en bekant. Lappat och lagat i största allmänhet kan man säga.

Huvudet är fullt av nya utmaningar och ideér. Till exempel så skulle jag bra gärna vilja sticka näverstickning. Måste lägga band på mig, försöka göra klart några andra projekt innan jag hittar på något nytt.

Många här visar bilder på sina fina och nystädade/sorterade hobbyrum. Jag tänkte att jag skulle lägga ut ett på mitt, men jag tog mig inte ens in. Det var en oformlig massa med material som liksom motade ut mig ur rummet. Får göra ett nytt försök en annan dag. Nu till att minska på "halvfärdiga projekt"-högen.

// Anna

Inlagt 2014-02-09 21:19 | Läst 4945 ggr. | Permalink

(Logga in för att skriva en kommentar)
2014-02-12 11:49   Pernilla Fe
Städning ja. Min syhörna är i sovrummet så där håller jag undan. Vårt gemensamma arbetsrum däremot... Det kanske man kan beskriva ungefär som ditt hobbyrum. Går under namnet "skämsrummet" och uppvisas inte för andra än den absolut närmsta kretsen. Men jag är glad att ha en egen syhörna, där symaskinerna kan stå uppe. En redig byrå till "prylarna" och en ordentlig hyllgarderob till tygerna. Tusen gånger bättre än innan så lite undanplockning är det värt.
 
2014-02-11 15:43   Anna Söderström
Spänna ut med nålar snarare för att få koll på alla picoter :) Behöver köpa en sån där barnmatta med siffror på för att använda. :)
 
2014-02-11 12:59   Ulrika Lindh
Så gulligt det ser ut, man får lägga det i press som med stickning antar jag?
 
2014-02-10 17:51   Anna Söderström
he he, det där "ska bara" finns nog i många av oss. Men såklart jag ska fortsätta med lite frivoliteter så jag får ihop något vettigt.
 
2014-02-10 17:49   Anna Söderström
näverstickning, du får nog googla. Men tänk dig att sticka kors och tvärs så det ser ut som näverslöjd ;)
 
2014-02-10 08:57   Avslutat Medlemskap
vad är näverstickning? du är rolig med alla nya saker man får se på din blogg, måste säga att jag är impad av din envishet att pilla med smått..
 
2014-02-10 08:27   Carina Linde
Hoppas du får tid att fortsätta med frivoliteter eller nå´t annat spännande och inte drunknar i lagningar. Jag tycker om att laga och sy om men det måste bli utrymme att testa nytt och att göra "onyttiga" saker också. Igår "råkade" jag bläddra farmors bok från 1919 och titta på frivolitetsmönstren (många kombinerade med virkning), städade "mitt" skåp, går väl an med det som självklart ska tillbaka och det som ska slängas men det andra spara/kasta? och hit/dit?. Tänka sig lådan med mina skyttlar dök upp, en rulle knapphålssilke på vift likaså... Ska bara sticka färdigt en födelsepresent innan jag testar.
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons