Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Annas blogg

Handarbete för nytta och nöje En lisa för själen

Har jag tänkt rätt?

Jag har: 1 par ljusrosa velourbyxor, 1 rosa mockakjol, 1 rosa jeanskjol, 1 par ljusrosa lewisjeans och en uppsjö av gamla broderade dukar i linne och bomull. Jag funderar på att sy ett "skryttäcke" dvs ett babytäcke att ha i tex barnvagnen. Inte för att jag ska ha fler barn, men någon måste ju få barn någongång. Frågan är om det går att blanda alla kvalitéer? Hur smart är det att ta med mocka som inte går att tvätta i maskin? Jag ger ER möjligheten att förklara för mig vilken dålig idé det är!
Medan jag funderar vidare så knypplar jag lite. Det är perfekt att göra framför TV´n en söndagkväll när orken tryter och jag inte hittar någon virkning. Inte så att jag har slarvat bort en virkning utan helt enkelt för att jag inte har någon virkning på gång just nu. Då passar det utmärkt att försöka göra klart något annat som ligger och väntar...

Anna en vanlig Söndag

Inlagt 2013-10-13 21:34 | Läst 4354 ggr. | Permalink

(Logga in för att skriva en kommentar)
2013-10-16 20:46   Pernilla Fe
Jag skulle tagit en bit av mockan och kört i tvättmaskinen, bara för att se hur det blir. Kanske krymper det men kan användas sen. Eller så blir det bara hårt. Man vet ju inte om man inte provar.
 
2013-10-13 22:09   Lotta Nordström
Varför inte skippa mockakjolen och använda den till något som inte behöver tvättas. Det blir säkert ett ljuvligt skryttäcke!
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons