Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Annas blogg

Handarbete för nytta och nöje En lisa för själen

Källarväder.

Jag är ingen värmesökare. Idag är det så där kvalmigt varmt. Visserligen "bara" +20 på termometern men inte ett moln på himlen. Vad passar bättre än att smita ner i källaren och laga vävstolen och dunka, dunka lite. Fast nu är det matlagning och sedan har jag lovat barnen att vi ska åka och bada en sväng. Men ikväll så.... Så har jag låtit sedan sommarlovet började för barnen. Det har blivit mycke lite pysslande. Det ska ätas och fikas, ringas kompisar och fråga, fråga, fråga. Men visst är det härligt att njuta av sina barn nu under sommaren. Snart börjar skolan igen och då återgår allt till det vanliga igen. Jobba, sköta hemmet och pyssla i en härlig kombo :)

Inlagt 2013-07-12 14:23 | Läst 4422 ggr. | Permalink
Kategorier:
Allmänt om handarbete 

(Logga in för att skriva en kommentar)
2013-07-14 22:37   Anna Söderström
Tack, Nina. Jag har en fantastisk sommar. Vävstolen står i den svala källaren och får påhälsning lite nu och då. Symaskinen spinner som en katt. Massor med trasiga knän på byxor nu när det är sommar.
 
2013-07-13 20:44   Nina Rolf
Håller med om att det är källarväder, vi hade + 27 grader ikväll när jag åkte till stallet... Men de har lovat bättre (= svalare) väder i morrn ;). Hoppas på det så man kan sy lite mera! Hoppas du har en bara sommar "trots" vädret...;)
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons