Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Annas blogg

Handarbete för nytta och nöje En lisa för själen

min nya kompis som fixar mattrasor i ett nafs <3

Idag har jag ringt och efterlyst mina lunor. De var försenade. Ute regnar det så det blir inge krattande. Alltså inomhusarbete. Det finns plats för lite handarbete. *jippi* Så jag provkörde mitt nya verktyg. Jag var inte så bra på det där men med lite övning så ska det nog lösa sig. Min man gjorde det första påslakanet så bra så då borde jag kunna också.

Så nu kommer det att gå fortare att få ihop mattrasorna. Det som tar tid nu är att klippa "musöronen" och nysta men det är det verkligen värt! Det dammar noll när man skär men när man sedan nystar blir det mer men då får dammsugaren vara i närheten så jag slipper få småklipp runt hela huset.

Tänk om berget av trasor som ska klippas nu äntligen kommer att krympa, det vore rätt bra.

Inlagt 2013-05-14 14:40 | Läst 10466 ggr. | Permalink
Kategorier:
Allmänt om handarbete Vävning 

(Logga in för att skriva en kommentar)
2013-05-19 13:37   Anna Söderström
Här finner du info om just den jag har, men det finns både enklare och billigare http://www.bosch-professional.com/se/sv/gus-10-8-v-li-33605-ocs-p/ jag köpte min på Ahlsell.
 
2013-05-19 13:29   Ingela N
Hej
Jag blev intresserad av din skärmaskin för trasor. Jag tycker mig se att det är en bosch. Heter den skärmaskin eller något annat? Var har du köpt den och vad kostar den? Jag har också massor av oklippta trasor...
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons