Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Annas blogg

Handarbete för nytta och nöje En lisa för själen

När det blir för många projekt...

Just nu flödar kreativiteten. Problemet är att det finns fler projekt än tid. Idag MÅSTE jag läsa ut en bok som jag ska ha en färdig föreläsning om på 1,5 timme på måndag. Det är fredag, det innebär att jag även tänker hinna städa så jag slipper lägga helgen på det. Ja ni vet det finns alltså en massa annat att göra än det jag VILL.
Just nu ser min syhörna ut så här:

Det är inte ok. Där ligger projekt "påskhare" som inte ens påbörjats. Ett halvfärdigt lapptäcke. Observera hur julduken fortfarande ligger kvar eftersom jag inte kommit "ner" till den nivån för att ta bort den! Nä nu får det bli lite skärpning.
Vi är jourhem till Sundsvalls Djurhem. Vi tar emot omhändertagna katter. Så i går kom det en ny katt till oss. En pigg rackare som genast gick bananas på min virkning, knyppelpinnarna och allt annat löst. Så det blev till att raskt säkra knyppeldynan och nu MÅSTE :) jag sy en sån där snygg huva till den också. För en plastpåse duger inte!

Nä nu har jag inte tid att sitta här och beklaga mig. Dags att komma igång så kanske jag får lite tid över till handarbete i kväll ;)

// Anna

Inlagt 2013-04-12 08:26 | Läst 6033 ggr. | Permalink
Kategorier:
Allmänt om handarbete 

(Logga in för att skriva en kommentar)
2013-04-12 16:39   Maritha L
Å vad jag känner igen det där. Jag har gjort iordning en låda i ett skåp dit jag lägger projekt som jag påbörjat men inte haft orken, lusten eller krativiteten att avsluta. När det har legat där rätt länge och jag inte har saknat det eller velat fortsätta så... ner i soptunnan!
Man måste få unna sig att påbörja utan att slutföra ibland. Tänk vad mycket vi alla gör som blir så himla bra. Lite svinn får man räkna med:)
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons