Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Annas blogg

Handarbete för nytta och nöje En lisa för själen

UFO-day efterlyses!

Jag har lärt mig ett nytt ord och det är UFO. Dvs som det används bland oss knåpande handarbeterskor , unfinished objekts. Får mig ständigt att fnissa för jag tycker det är så otroligt bra. Ibland blir ju även projektet ett riktigt UFO (unidentified flying objekt) när det inte blir som jag tänkt och det flyger genom rummet för att landa i en sorglig hög i något hörn.
Nu är det dock de ofärdiga objekten jag skulle vilja belysa. Själv har jag en sjal som jag virkade för SEX år sedan! som fortfarande väntar på frans. Det blev stopp när jag kom till det där "spänn upp arbebetet lätt fuktat till sin rätta storlek". Då försvann gnistan och allt hamnade i en påsa i "det här fixar jag sedan någongånghögen".
Jag misstänker att det finns fler än jag som har en massa halvfärdiga saker som bara väntar på att få den där lilla sista kärleken från dina varsamma händer.
Kan vi inte utlysa en UFO-dag, en dag då vi alla tar tag i en riktig gammal surdeg och bara gör klart det. Sedan visar vi upp vad det var för något som legat och tärt på vårt samvete.

Eller så får vi skapa en mapp i forumet precis som det finns för misslyckanden så kan vi ha ett för projekt som verkar bli liggande för evigt...Det kanske redan finns?

Hmm undra just vart jag stuvat undan den där sjalen?

Anna som filosoferar idag ;)

Inlagt 2013-04-10 19:19 | Läst 7047 ggr. | Permalink
Kategorier:
Allmänt om handarbete 

(Logga in för att skriva en kommentar)
2013-04-12 20:42   Pernilla Fe
Ja, en UFO-vecka vore inte så dumt men då behöver jag barnvakt också :-)
 
2013-04-11 12:40   Anna Söderström
Ja Ulrika, fixar du det så kan vi länka det härifrån och då lovar jag att försöka hitta den där sjalen...
 
2013-04-11 09:49   Ulrika Lindh
Jag har tänkt skapa ett UFO-forum faktiskt men inte kommit till skott. Ska se till att göra det nu, där vi kan utmana varandra att ta tag i våra undanstoppade projekt.
 
2013-04-11 07:42   Susanne Strange Jonasson
Jättekul idé , men jag behöver oxå en vecka!
( eller ett halvår om mina påbörjade handbroderade alster ska bli klara, tihi )
 
2013-04-11 06:21   A J
Utlys en dag/vecka, vetja'...
JAG skulle verkligen behöva det!!! ;)
 
2013-04-10 20:43   Anna Söderström
Jadu Aina, så sant så sant. Kanske göra det under en lite längre tid så flera kan haka på och titta vad som sopats under mattan :)
 
2013-04-10 20:16   Aina Svensson
Kul idé. Den kanske kan sporra oss att göra klart ett eller annat UFO el blivande UFO. Jag har båda sorterna.Fast vi måste nog ha en hel vecka. Dels för att hinna. Så kan det ju vara så att vald dag inte passar alla.
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons