Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Annas blogg

Handarbete för nytta och nöje En lisa för själen

Trist men praktiskt.

Min man sa "ska du ta bild på de där?" Ja för en bild säger mer en tusen ord heter det ju. Ibland så ska det sys mindre glamorösa saker som då tex detta. Jag köpte för en tid sedan en ångtvätt. Det följde med en frottétossa att sätta på munstycket. Min man tänkte att det borde gå att köpa några fler så att man kan ha ett gäng när man (läs han) är i städartagen. Hmmmm tänkte jag, borde enkelt gå att sy av en gammal handduk. Sagt och gjort. När det så äntligen kom lite regn i går så passade jag på. Ja inte under själv åskovädret utan sedan. Så fast det inte är speciellt mycket att se så kommer det härmed en bild på frottétossor till min ångtvätt:

Den där vit/svarta är orginalet.

Nä men det är bara att fortsätta att jobba på syhögen. Ibland så känns det som att brottas med ett textilbaserat jättemonster. Det måste vara någon som går och lägger syjobb i korgen så fort jag vänder ryggen till. Märkligt nog kan jag inte finna något i högen som jag inte känner igen.

Nästa projekt är att hjälpa en vän med sina panelgardiner som ska kortas och få veckband. Han som lämnade dem sa "ingen bråska, jag är borta och kommer inte hem förrän på lördag" Kanske har han sett mina projekt som kan bli liggande tills ny inspiration infinner sig.

Nu dags att ta sonen på fotbollsträning och sedan iväg på jobbet.

Kram Anna från ett Sundsvall där det knappt regnat på flera veckor men kallt så in i norden.

Inlagt 2012-06-27 16:58 | Läst 4833 ggr. | Permalink
Kategorier:
Återbruk / DoRedo 

(Logga in för att skriva en kommentar)
2012-06-30 11:07   Kicki Karlén
Bra idé, jag brukar klippa disk/städtrasor av kasserad frotté sedan kan man bara köra dem i tvättmaskinen hur mycket som helst!
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons