Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Annas blogg

Handarbete för nytta och nöje En lisa för själen

Alla andra utom jag...

Jaha, årets sista dag. Jag tänkte lite kort summera mitt handarbetsår. Det kommer att gå fort för året började med en symaskin på service. Lite fållning av gardiner och en stor bunt med jeans att laga. Av 12 jeans i sonens garderob hade 8 hål på minst ett knä! Sedan kom våren och sommaren och då fanns ingen tid för handarbete. Hösten var märklig, men bygget av en ny gårdsbutik tog all min tid. Så det blev bara lite sömnad inför julen. Fast tänker jag efter så har det nog blivit lite mera än så. Borde ha tagit mer kort, för om jag inte dokumenterar så är det precis som det inte existerar. Tex vad sägs om vetekuddar i massor...

Ja nu blev det en snabb rå bild av några av dem. Jepp, erkänner det var ännu fler.

Jag måste också erkänna att den julkalender till barnen som jag hade sytt fick jag bakläxa på. Jo det var nämligen så att den stora strumpan skulle absolut vara döskalletyg och inte nått annat. Så då kom inspirationen i gång och det blev ett helt gäng strumpor till:

Okej det var nog även årets sämsta bild, glömde blixten... Hur som helst åter igen blev det inte riktigt bild på alla för jag skäms lite över att jag får sån massproduktionskänsla när jag väl sätter igång.

Nämen tittar man så här så har det ju faktiskt blivit lite sytt i år ändå. Fast hur som helst så var tanken att detta inlägg skulle vare ett gnällinlägg.

Ett gnäll över hur sysidan får mig att känna mig så oproduktiv (finns säkert inte ens ett sånt ord) och hur alla andra syr så proffsiga saker och mina ser ut som kack. Sen hur mycket alla andra gör! Men halllåååå, det sprutar upp alster på den häringa sidan och den ena roliga idén efter den andra. Inte ens om jag sydde förrunt så skulle jag hinna med. Åsså har vi er alla som syr saker jag över huvud taget inte har en sportskepa att fatta hur ni har gjort. Dååå mina vänner river svartsjukan i bröstet och jag pekar med ett långt finger åt er allihopa :) Så tar jag mig samman och petar ihop nått och funkar det så blir det troligtvis ett helt gäng av den saken suck...

Äsh, vad jag vill säga är Gott Nytt 2012! Tack för alla fina bilder på alster, alla roliga och intressanta inläg i bloggarna, alla bra tips i forumet. Jag hoppas vi alla ses under det kommande året!

Kram Anna

Inlagt 2011-12-31 11:48 | Läst 5257 ggr. | Permalink
Kategorier:
Allmänt om handarbete 

(Logga in för att skriva en kommentar)
2012-01-04 14:56   Lotta Nilsson
Kul läsning! och du är inte ensam att tycka att "alla andra är duktiga" när man tittar på sysidan. Fast alla gör vi unika saker mer eller mindre;)
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons