Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Ullis blogg

Ulrikas blogg om ditt och datt

Fåtöljen äntligen färdig!

Ja då blev den äntligen klar, året kan knappt börja bättre än att få slutföra ett stort men roligt projekt. Tänk att jag sitter i den nu och skriver mitt blogginlägg, den är sååå skön. :-) Så här ser den ut när den står på sin plats. Jag ändrade om lite i utförandet vilket man ser om man jämför med hur den såg ut innan jag klädde om den, se bild längre ner.

Så här såg den ut när jag började.

När fåtöljen blev klar fick dammsugaren åka fram och storstäda både arbetsbord och golv, då hittade jag en låda med en massa tyglappar som jag skurit till någon gång i höstas till ett ipodfodral. Hade ingen riktig plan för hur jag skulle sy det men nu när arbetsbordet var fritt var det lätt att sätta igång att sy ihop lapparna. Av bara farten så fick jag fram vadd och tyg till insidan, symaskinen gick och gick och plötsligt så var fodralet klart. Kanske inte det vackraste men det fyller den funktion jag vill, att skydda "paddan" och att det slitter tajt om den.

Det är så härligt att få färdigt saker eller hur? Nu ska jag börja fundera på vad jag ska göra härnäst. Ska nog sätta något i brodermaskinen, sen är jag sugen på att sy lite kläder få se vad det blir.

Inlagt 2016-01-25 21:04 | Läst 10032 ggr. | Permalink
Kategorier:
Heminredning Quiltat Återbruk / DoRedo 

(Logga in för att skriva en kommentar)
2016-01-26 10:35   Ulrika Lindh
Tack tack!
 
2016-01-26 08:34   Aina Johansson
Så snygg fåtöljen blev.
 
2016-01-25 21:17   Pernilla Fe
Ett väl utfört jobb!
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons