Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Ullis blogg

Ulrikas blogg om ditt och datt

Inte mycket sytt i sommar

Testskjortklänningen ligger slängd över en stol och längtar efter att få knapphål fixade, men det hinns inte med. Efter en sommar med lång bilsemester i Europa och sedan några veckor på landet så har det varken blivit sytt eller stickat. Jag hade köpt mattvarp för att sätta upp i vävstolen som jag vävde slut på förra sommaren, men på den hade omtagssnörena gått upp och det började trassla sig. Eftersom jag bara satt upp vävar när jag gått på kurs vilket är över 12 år sedan nu så grejade jag inte trasslet trots att jag har Laila Lundells bok och andra böcker i vävstugan. Det känns inte kul. Man blir bortskämd av att ha en lång mattvarp som räcker länge i vävstolen. Får försöka lösa det så småningom.

Vi var på besök på Sätergläntan i somras och såg ett roligt projekt, i ett gammalt äppelträd hade de gjort ett spindelnät av tyg och sedan satt en tovad spindel i det. Det ska få bli ett litet projekt då ett riktigt gammalt äppelträd dog för oss i vintras, men nu tänker jag smycka det på ungefär samma sätt så får det stå kvar ett tag på sin plats.

Sommaren innebär också att fylla på bärförrådet för vintern för mig så nu är frysen full av hallonsylt, drottningsylt och hallon och blåbär det är härligt! Snart är det lingonplockardags.

Nästa vecka kommer jag att lägga ut den första tävlingen för hösten.

Jag önskar alla en riktigt trevlig helg!

 

Postat 2010-08-20 16:14 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons