Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Ullis blogg

Ulrikas blogg om ditt och datt

Nu har jag sytt...

Länge länge har jag tittat på en tunika i en av Ingelises tidningar och tänkt att den ska jag sy någon gång. Så hittade jag tyg, och av någon konstig anledning så bestämde jag mig för att provsy den först i ett gammalt lakan jag hade. Det har jag aldrig gjort tidigare eftersom jag tycker att det tar alldeles för lång tid att komma till skott, och jag har alldeles för många ofärdiga projekt som ligger och dammar.

Det är väl så med många av oss att det går bra att starta upp saker men är svårare att slutföra dem om det börjar trassla och bli besvärligt eller fel. 

Nåväl jag sydde upp denna tunika i lakanet och det visade sig att urringningen blev alldeles för djup och jag började då skissa på om jag skulle lägga in en liten trekant av tyg för att åtgärda det, men nej jag ska ta ett annat mönster. Besviken blir man ju förstås men samtidigt glad att jag inte hade klippt i det tyg jag hade tänkt ha den i för nu finns ju det kvar. Nu vill det bara till att komma till skott och provsy nästa modell. :-) 

Annars lever livet väl och vårt kök som började byggas om i våras börjar nu bli klart - kaklingen är på gång just nu, det blev en utdragen historia på grund av en bänkskiva som inte ville torka och bli fin. Så kan det gå. 

Det har varit så kul med tävlingarna på sidan att det kom så många fina bidrag, jag har några nya på gång här till våren. Jag blev själv lite inspirerad till Linnétävlingen och har börjat göra en kudde som inte är klar än förstås.  

Något som jag också ser fram emot är Syfestivalen där jag hopppas få träffa många av er och vi kan göra lite roliga saker tillsammans i vår monter. 

 

Postat 2008-01-25 00:00 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons