Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Ullis blogg

Ulrikas blogg om ditt och datt

Vackra tovade stenar

Ett litet länktips så här på fredagen.

Tovade vackra stenar ser de inte mjuka och sköna ut?

Postat 2010-01-22 11:03 | Permalink | Kommentarer (3) | Kommentera

God fortsättning!

Nu kliar det i fingrarna, vad ska jag klippa i och hitta på? Tanken for genom huvudet, jag trodde inte jag hade några "ofärdiga" saker i lådorna. Joodå det fanns det men nu har jag skjutit på det i några månader så då kanske jag kan skjuta på det några månader till, eller kanske inte, vi får se.

De gånger jag suttit vid symaskinen på det nya året så har det varit för att laga och lappa, men det ska ju också göras. Jag har till och med stoppat strumpor, fast för hand då, det är tunna yllestrumpor som jag stoppat med riktigt "stoppgarn", nu finns det nog någon som tycker jag är tokig men det är ok, jag älskar dessa strumpor.

Jag drömmer i alla fall om att sy en kjol av ett mönster från 60-talet tror jag att det är eller tidigt 70-tal. Mönstret till kjolen har jag hittat i svärmors arkiv och ser väldigt enkel och bra ut i modellen. Sedan vill jag sy två klänningar som jag köpte mönster till på Syfestivalen i höstas men till dem har jag inte hittat tyg än eller rättare sagt jag har inte tagit mig tid att leta efter det men nu är det hög tid känner jag.

I övrigt så har jag stickat lite men inget som är färdigt än, och under hela december fick jag ju en massa gjort till adventskalendern, tanken var att under en vecka i november skulle jag på kvällarna göra klart alla luckorna men så kom ett jobb ivägen som tog både tid och kraft så jag inte orkade med det just då. Så decemberkvällarna blev det mycket pysslande med garntomtar, tovning, virka med mera och det gick ju bra till slut, fast det var stressande att inte ha alla luckor klara i god tid. :-)

 

 

 

Postat 2010-01-21 15:39 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons