Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Ullis blogg

Ulrikas blogg om ditt och datt

Skjortklänning som väntar

Köpte mig ett mönster på en skjortklänning från Svenska Mönster, nu har jag äntligen ritat av det och  klippt ut i ett gammalt lakan. Jag hoppas hinna sy upp och prova ut den så snart som möjligt då jag nu har köpt ett smårutigt bäckeböljatyg i blått och vitt, tänkte det skulle vara fräscht på sommaren om det blir varma dagar.

Tyget köpte jag på Ohlssons tyger där jag gick runt och botaniserade i lördags förmiddag, det var så lugnt och fridfullt där inne och jag hittade massor av annat som jag hade velat ha. Ett tyg till blev det i vitt som jag tänkte sy en tunika i av ett mönster jag redan sytt två tunikor i och som jag tycker mycket om.

Igår lagade jag lite småsaker som gått sönder och kantade en liten gardin i retrotyg med kryddburkar och kannor på, den ska sitta i vårt lilla köksfönster, det kan bli ett lagomt projekt för kvällen tror jag att sätta upp den.

Stickningen har jag kommit av mig med ska börja öka på sista ärmen, borde se till att få den klar innan sommaren faktiskt.

Kul med utmaningar som man ser i många bloggar och det kan vi ju skaffa oss allihopa vare sig vi bloggar eller ej, finns ju så mycket man vill göra, eller hur?!

Postat 2010-05-24 17:49 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons