Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Ullis blogg

Ulrikas blogg om ditt och datt

Ett projekt, två projekt, tre...

Ska man ha flera projekt på gång samtidigt? Det blir ju inte mer gjort för det. Men det blir så ändå.

Jag har nu två tillklippta tunikor, den ena är ihopsydd och nu är bara halslinning, fållning av ärmar och kanten nedtill kvar. Det var av de tygerna jag köpte på Syfestivalen i höstas och eftersom det nu drar ihop sig till nästa festival om en vecka så vill man ju vara färdig med de tidigare inköpen, så man kan köpa på sig något nytt. :-)

Ett par lovikkavantar har jag stickat framför TV:n, de ska bara ruggas upp och broderas på så är de klara, men just det där sista blir liksom inte av. Nog är det konstigt?Dessutom behövs de nu eftersom vintern verkar fortsätta.

Förra helgen "snodde" jag ihop en hårhandduk till min svärmor på hennes födelsedag. Den hann aldrig bli fotograferad dock, jag broderade penséer på den, hon har alltid blomlådorna fulla med de söta blommorna på våren. Jag broderade med min gamla "Rosie" då blomman finns på ett kort som jag fick med när jag köpte den maskinen.

Häromkvällen började jag virka ett linne efter mönster i Virkjohans bok, känner mig lite ringrostig på virkningen så jag ska ta en liten övningskväll innan jag sätter igång igen. Jag repade upp de varven jag gjorde.

Sedan är jag väldigt sugen på att sy något i ryatekniken, en matta till exempel! Men Christer som är en förståndig man tipsade mig att göra något mindre först, en kudde kanske. :-) Jag tror jag följer hans råd denna gång. Men det får nog vänta ett tag.

Ute har det varit snöstorm men nu skiner solen och himlen är klarblå, det är så vackert mot den vita snön.
På söndag går Vikingarännet ett långfärdsskridskolopp från Uppsala till Stockholm på Mälaren. Vi har inte så långt till banan så då får vi nog gå ut och kika på skrinnarna. Det är fantastiskt nu går det både att åka skidor och skridskor på isen.

En skön helg önskar jag er alla!

Postat 2011-02-11 15:43 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons