Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Ullis blogg

Ulrikas blogg om ditt och datt

Vad ska det bli nu då?

Ja efter en sommar som varit lång, varm och härlig är det nu helt ok att komma tillbaka i vardagsrutinerna igen. Jag har inte handarbetat särskilt mycket i sommar, det blev en kort trasmatta i vävstolen som jag inte fotograferat visar det sig, det får jag göra en annan gång.

Jag får ju inte delta i handbroderitävlingen men tänkte göra ett litet broderi ändå, ett collage av min sommar tänkte jag. Bara konturbroderi, vi får se hur det kommer gå och vad som komer få plats.

Nu pågår ull och lindagarna på Skansen och jag tänker göra ett besök där på lördag, här är en bild från när jag var där för två år sen.

Och på Almgrens sidenväveri pågår Handarbetets vänners examensutställning den ska jag också försöka se, och väveriet är så fint och mysigt det ser jag fram emot. Utställningen finns där till 31:a augusti.

Några projekt som jag vet att jag ska göra är omklädning av två fåtöljer, den ena är svärföräldrarnas och den andra är en gammal fåtölj som vi ska ha i vårt vardagsrum. Sedan har jag också material till två BH:ar som jag ska sy, jag gick ju kurs hos B,Wear förra året och har faktiskt sytt två stycken BH:ar efter det som jag trivs väldigt bra i.

Det blir nog inte svårt att hålla händerna igång. Skall försöka hålla bloggen igång också!

Trevlig helg!

Inlagt 2014-08-22 11:39 | Läst 5171 ggr. | Permalink

(Logga in för att skriva en kommentar)
2014-08-26 20:43   Ulrika Lindh
Ja jag lovar! Väntar på material som jag beställt.
 
2014-08-25 22:41   Pernilla Fe
Åh, skall du klä om fåtöljer? Du kan väl blogga en massa bilder på det, jag behöver starthjälp. Har en egentligen inte jättegammal men skön fåtölj som börjar se lite trist ut.
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons