Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

L8s blogg

Sömnad är mitt intresse och här kommer jag skriva och visa en del av det som jag skapat.

Blir inte som jag tänkt!

Många järn i elden kan blir för mycket ibland. Hade tänkt vara effektiv i kväll och göra lite mer än en sak i taget. Satt igång strykjärnet för att stryka lite vlieselin på tyg till etui och sydde på några kantband som dekoration. Project Runaway Sverige börjar och jag vill se sista avsnittet. Samtidigt ringer min syster. Eftersom jag gjort pepparkaksdeg så tänkte jag att varför inte provbaka en plåt i kväll. Mellan pauserna i Project Runaway Sverige så kavlar jag ut liten bit av degen och nästa paus in i ugnen. Ställer klockan på några minuter men dessa minuter blev nog en eller två för mycket så min provplåt med pepparkakor blev mest svarta! När maken kommer hem från sin volleyboll och ser mina brända kakor kommer kommentaren. "Försökt göra lite för många grejor på en gång kanske?"

Nåja, imorgon kväll ska jag baka pepparkakor utan att göra annat med. Finns chans till de lyckas bättre då ;)

En sak till som inte blev som jag tänkt är min outfit med min linnetunika (med tyget jag tryckt) och därtill leggings och långärmad T-shirt. Ser lite ut som Ronjarövardotter den kombinaionen! Mannekängade här hemma för maken och av hans ansiktsuttryck förstod jag att han inte gillade outfiten. Provade då om jag kanske kunde använda mitt nya "underställ" till annan kombination och om linnetunikan var ok till enbart tights/strumpbyxa.

Ronja rövardotter, Lila underställ med kjol och väst, tunika med strumpbyxor! Nåja, kan nog använda kläderna någon gång. Om inte annat så är leggings + tröja varmt nu på vintern att använda under. Kan behövas nu när vintern kommit på riktigt.

Ha det så bra i snön!

Inlagt 2012-12-03 22:08 | Läst 12538 ggr. | Permalink
Kategorier:
Klänningar Tyger 

(Logga in för att skriva en kommentar)
2012-12-14 10:27   Kicki Karlén
Snyggt tryck på tyget!
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons