Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

L8s blogg

Sömnad är mitt intresse och här kommer jag skriva och visa en del av det som jag skapat.

Regn, regn och blåst

 

När jag tittar ut skulle man kunna tro att det är höst. Jag och Mats var ute innan med Flexi och ingen sommarvärme kände vi av precis. Trots allt är det skönt att komma ut i naturen ändå. Idag regnade det inte så det var en sak som var bättre än i går. Igår var jag i Ängelholm och där blåste det och regnade bra när syrran och jag tog en morgon promenad. 

Skolavslutning och student firande är nu överstökat så nu är det sommarlov! Emmy ska snart i väg till sitt sommarjobb ute på Gräddhyllan. Så plocka disk och diska får hon lära sig i sommar :) 

Kanske jag ska börja sy på min parkas idag som jag tänkt sy. Tyg är inköpt från Stoff och Stil så det ligger och väntar på mig. Det tråkiga är att rita och klippa ut mönstret, alltid drar jag mig för detta arbetet! 

Bild på Emmys klänning från niornas middag kan ni se på www.studiotraffs.se/Emmy

 

Postat 2010-06-13 12:26 | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera

9:ornas middag

Ikväll har vi lämnat dottern vid kolan som skulle på 9:ornas middag. Alla var så fina. Emmy har själv sytt sin klänning i slöjden och den satt fint på henne. Mats tog bilder men tyvärr kommer jag inte åt bilderna annars skulle jag satt in en här på henne. Kul var att hon hade som kavaljer pojken som döptes samtidigt som hon:) 

Jag själv har precis fått rygg och nack massage. Mia kom hem till mig så det är rena lyxen! Blev tillsagd att ta det lugnt så massagen gör nytta. Ja, så tvätt högen som skulle strykas får vänta och att ta fram dammsugaren är helt uteslutet! 

Tror jag ska ta en kopp te och se om det är något att se på TV medan jag väntar hem dottern.

Godkväll!

 

Postat 2010-06-09 21:56 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons