Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

L8s blogg

Sömnad är mitt intresse och här kommer jag skriva och visa en del av det som jag skapat.

Helgens äventyr!

Helgen är över och dax att gå till jobbet. Härlig helg har vi haft maken och jag. Tog buss till Helsingborg och vidare med båt till Helsingör. Gick och strossade där och satte oss på en uteservering i solen och åt smörrebröd. Gott! Sedan fest på kvällen. Present överlämnades.Tror de blev glada när de såg att jag broderat i deras namn i "burken" de fick med mitt egentryckta tyg. 

Tog in på hotell gjorde vi med när vi var i stan. God hotellfrukost och sedan en promenad i stan innan vi checkade ut och tog bussen hemåt igen. Helsingborg, en riktigt trevlig stad, särskilt en solig söndags förmiddag :) Köpte en Burda att läsa på hemvägen. Tänkte jag kunde få lite tips om balklänningen som jag ska rita mönster till och sy. Men tyvärr inte mönster liknade klänning som är beställd. Nåja, väl hemma så började jag rita mönster och klippa ut tyg så vi får se om modell faller i smaken på tjejen som ska ha klänning. Två olika modeller (liknade varandra) ska hon få prova så jag håller tummarna för ngt ska passa.

Burda
Postat 2012-05-07 07:31 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

Dax för fest!

Jaha, så var det dax för fest igen! Förra helgen var det bröllop, tema: klädsel= skolfest vid 15 års ålder. Rolig fest, mycket folk, överraskningar och bra stämning.

 Med kavaj och väska så blev min "15-års" dress så här!

Och så tlll helgens fest! Denna gång 25 + 25 års fest. Sydde ihop ikväll en liten gåva att lägga presentkortet vi köpt i. (hoppas inte de läser min blogg!) 

Tyg: Återanvända jeans och tryckt tyg sedan sommarens kurs.

Postat 2012-05-04 20:18 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons