Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

L8s blogg

Sömnad är mitt intresse och här kommer jag skriva och visa en del av det som jag skapat.

Blir inte alltid som man vill!

Oj, vad jag blev ledsen igår. Dels för min mors och fars skull. Dels för att jag missar Symässan i Malmö som jag längtat att få komma till. 

Fick samtal av min syster igår att min far som legat inne på sjukhus ett par dagar ska komma hem. Vilket borde vara glädjande men eftersom han är så dålig så är det svårt för min mor när han kommer hem igen. Visserligen har de hemtjänst 7 ggr per dag men däremellan blir det mor som får hjälpa. Far har cancer och hans ben bär honom inte längre så han måste ha hjälp med det mesta. Och mor är väldigt benskör och fått direktiv av sin doktor att inte bära mer än max 2 kg! Meningen var att jag skulle åkt ner tlll dem i vilket fall som helst och hälsat på lördag eftermiddag och sovit över till söndagen och sedan skulle syster (som bor i samma stad) och jag åkt till Malmö med tåg på Symässan. Men som sagt det var så blir det nog inget med det då mor behöver vår hjälp. Sånt är livet. Får väl vänta ytterligare ett år att komma på Symässan. 

Har börjat med projekt balklänningar. 2 st ska sys. Första påbörjad. Här ser ni foto på hur den ska ungefär se ut. På bild har jag endast draperat på tyg på provdocka för att se hur det ungefär ska bli.

Balklänning
Postat 2012-03-16 06:24 | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera

Nu är den klar!!!

20-tals klänningen är färdig! Äntligen. Den 17:e mars ska jag på dop så då tänker jag passa på att ha den nya på mig. Till klänningen köpte jag lite garn i blått och silver och virkade en länk och gjorde en tofs som blev ett halsband till klänningen.


Postat 2012-03-01 07:52 | Permalink | Kommentarer (6) | Kommentera
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons