Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

L8s blogg

Sömnad är mitt intresse och här kommer jag skriva och visa en del av det som jag skapat.

Sommarvärme

Äntligen är sommaren här! Och vilken värme vi fått. Den påminner mig om dagarna vi varit på Rhodos eller Karpathos. Saknar dock havet och den grekiska maten.

Sylängtan infinner sig inte precis i denna värme. Mitt projekt att sy parkas ligger nere för tillfället. Jag kom så långt som till att klippa yttertyget. Och då upptäckte jag att foder som jag köpt var för mörkt till det ljusa tyget. Det var bara till att sätta sig ner och beställa nytt vitt foder från StoffoStil. Ja, även blixtlås fick jag köpa en ny. Hade tänkt först haft en mörkare beige kontrast till det offwhite tyget. Men det funkade inte som jag trodde då fodret syntes igenom. 

Har även inköpt velour som jag tänkt sy ett par mysbyxor i. Eftersom dessa ska sys med overlocken så skulle jag egentligen behövt köpt 4 trådrullar men det missade jag. Nu hoppas jag hitta 4 rullar i mina lådor som är näst intill samma färg. Hade tänkt beställa från Bibbis men såg hon har semester och lite längre leveranstider, så om jag ska få klart mysisarna innan semestern är det inte värt att försöka beställa.

Nu väntar 2 dgr till på jobbet sedan börjar min efterlängtade semester!!!

 

Postat 2010-07-13 07:33 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons