Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

L8s blogg

Sömnad är mitt intresse och här kommer jag skriva och visa en del av det som jag skapat.

Gott Nytt snart...

Så var det snart ett nytt år 2014. År 2013 har varit ett rätt händelserikt år. Dottern tog studenten, syster fyllde 50, maken och jag åkte på semester till Kreta. Kylen la av på sommaren så vi köper ny kyl och frys. Tyvärr bråkar nya frysen när vi är på semester på Kreta så all mat får slängas och nytt skåp får hämtas, säkert ett måndagsexemplar vi fick. En månad senare slutar tvättmaskinen funka och vi åker till handlaren och köper ny. När jag ska städa för att få in ny tvättmaskinen strejkar dammsugaren. Till räga på allt slutar hemmabio-förstärkaren funka så den får också bytas ut!!! 

Lagom till alla helgona helgen får dottern jobb på nord Irland. Hon packar sin väska och flyttar dit. Jättekul men tomt blev det här hemma. Tyvärr fick hon inte ledigt till jul och nyår så vi har firat jul utan henne för första gången. Till trettonhelgen sätter maken och jag oss på flyget till Dublin och tar sedan buss till Belfast för att hälsa på.Längtar verkligen till att äntligen få krama om henne igen.

Först ska vi fira nyår med bästa vännerna.Varit och handlat på Ikea för årets dukning. Hittade tyg som både passade för jul och nyår. Så duk är färdig sydd. Då vi firade juldagen här hemma så matchade jag med röda servetter och till nyår får det bli rosa och svart. Ett litet smakprov på hur det kan se ut till nyår med färgerna. 

Annandag jul tog jag fram mönsterpapper, tyg och sax. Faktiskt hann jag sy ett par byxor denna dag. På sista tidan har jag bara kännt mig så trött och ständigt förkyld så inte funnit någon syglädje på ett tag. Får se om 2014 kan bli ett mer inspirerat textil år. Har anmält mig till textiltryckkurs till sommaren och kommit in, så detta ser jag framemot. 

De nya byxorna har jag tänkt får hänga med till Belfast. Om dottern gillar dem och de skulle passa henne bättre än mig så får hon de gärna:) Fast smaken är ju lite olika när det gäller henne och mig så de kanske förblir mina. 

Gott Nytt År till er alla syvänner.

byxa duk stoff och stil Sömnad Sömnad/heminredning textiltryck
Postat 2013-12-29 23:26 | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons