Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

L8s blogg

Sömnad är mitt intresse och här kommer jag skriva och visa en del av det som jag skapat.

Nytt sytt

Jaha, så sitter jag här i mörkret. Ute är det mörkt menar jag :) Känns jobbigt just nu att stiga upp på morgonen. Väl uppe så är dagen lika grå och trist som jag själv känner mig. På sista tiden har jag haft besvär med mitt knä, Friskis och Svettis som det inte tålde antar jag. Tänkte vara duktig och börja träna minst 2 ggr i veckan med Friskis tidigit i höstas. Jo, det gick bra några veckor sedan smal det till och jag började känna av ena knät. Försökte då trappa ner till 1 gång i veckan, men efter förra veckans pass blev det slut på det hela. Nu blir det doktorn på måndag, får se vad han säger. Haltar lite lätt fram här hemma. Det positiva är att jag hinner sitta framför symaskinen mer då jag inte har träningen att gå till på kvällen.

En tunika som nästan är klar har det blivit av mitt linnetyg som jag gjort textiltryck på. Inte riktigt klar då upplägg är kvar. Är inte riktigt säker på hur lång jag vill ha den. Ska först sy leggings och en långärmad T-shirt som jag kan ha under. Får se när det är klart vad längden ska bli.

Har även sytt en Kina klänning av tyg som legat i mitt skåp. Ett tyg från Thailand som jag fått av min svärmor. Härligt blått är det. Klänningen kom till användning i fredags på jobbets julfest.

När jag handlade tillbehör till klänningarna ovan hos Bibbi fick jag se hennes tips om sy/smink etuier. Blev genast intresserad av att göra sådana så köpte några blixtlås och nu är 2 klara. Får se hur många fler det blir. Snabbt och roligt att göra.

festklänning klänning linne Sömnad tunika
Postat 2012-11-29 07:41 | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons