Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

L8s blogg

Sömnad är mitt intresse och här kommer jag skriva och visa en del av det som jag skapat.

Blir inte alltid som man vill!

Oj, vad jag blev ledsen igår. Dels för min mors och fars skull. Dels för att jag missar Symässan i Malmö som jag längtat att få komma till. 

Fick samtal av min syster igår att min far som legat inne på sjukhus ett par dagar ska komma hem. Vilket borde vara glädjande men eftersom han är så dålig så är det svårt för min mor när han kommer hem igen. Visserligen har de hemtjänst 7 ggr per dag men däremellan blir det mor som får hjälpa. Far har cancer och hans ben bär honom inte längre så han måste ha hjälp med det mesta. Och mor är väldigt benskör och fått direktiv av sin doktor att inte bära mer än max 2 kg! Meningen var att jag skulle åkt ner tlll dem i vilket fall som helst och hälsat på lördag eftermiddag och sovit över till söndagen och sedan skulle syster (som bor i samma stad) och jag åkt till Malmö med tåg på Symässan. Men som sagt det var så blir det nog inget med det då mor behöver vår hjälp. Sånt är livet. Får väl vänta ytterligare ett år att komma på Symässan. 

Har börjat med projekt balklänningar. 2 st ska sys. Första påbörjad. Här ser ni foto på hur den ska ungefär se ut. På bild har jag endast draperat på tyg på provdocka för att se hur det ungefär ska bli.

Inlagt 2012-03-16 06:24 | Läst 7165 ggr. | Permalink
Kategorier:
Klänningar Tyger 

(Logga in för att skriva en kommentar)
2012-03-17 08:15   Lotta Nilsson
Tack Lotta och Maritha får era kommmentarer. Och det är precis som du säger Lotta, att jag bara skulle ångrat om jag inte hjälper de mina. Hade ändå bara haft dåligt samvete om jag gjort något annat. Kommer fler symässor att se framemot. Kram
 
2012-03-16 09:08   Maritha L
Många gånger är det sådana här stunder som får kreativiteten att blomma. Håller med Lotta om att göra det som är viktigast just nu.
Din klänning kommer att bli jätte vacker
 
2012-03-16 07:56   Lotta Nilsson Persson
Det tråkiga i hela historien är dock att vi inte kan få vård och hjälp när vi behöver. Alla har ju inte anhöriga som kan ta vid så fort pengarna inte räcker till mer.
Det kommer fler symässor, Lotta. Hjälp din mor att ta hand om far så du inte ångrar det sen en dag. Styrkekramar! Lotta
 
Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons