Nyheter Artiklar Bloggar Forum Bilder Annonser Recensioner Länkar Kalender Medlemmar Din sida Om... 
 

Blogginlägg


Sida: Första Föreg. 1 ... 49 50 51 52 53 54 55 Nästa Sista 

Tiden går fort

Då har det åter gått en vecka sen jag skrev.något här. Tiden springer iväg tycker jag. Håller på att sy en blus till mig. Har inga kläder som går om mig längre. Tänker inte köpa några, för jag ska gå ... läs mer..

Ny vecka

Tycker det känns bra när man börjar en ny vecka. Tänker att nu ska man göra det och det och tusen andra saker. Man har en ny fräsch vecka framför sig och har hur mycket tid som helst att hinna göra ... läs mer..

Åter till verkligheten.

Gomorron Tillbaka till verkligheten nu och sätta fart på symaskinen. Ska lägga upp ett par byor och en kappa. Har börjat sortera mina tyger också. Tänkte få det fint i hyllorna och lägga dom i färger ... läs mer..

Läs det här.

Många av er har säkert kommit in i samma ekorrhjul som jag är i just nu. Kunde aldrig i min vildaste fantasi tro att man kunde hamna i det här. Måste säga att Sverige är fantastiskt med sin ... läs mer..

Förkyld

Har inte blivet mycket sytt ändå. Har fått en kanonförkylning. Vad trött man blir av allt hostande Är snart dags öppna min sybod i källaren. Känns inget vidare och gå ner där idag, Är sängläge idag ... läs mer..

Ny vecka

Har fått in lite att sy. Kul verkligen. Fick en kasse med helt underbara retotyger från 70-talet. Hon jag fick dom av tyckte inte om dem och tyckte inte det fanns något man kunde sy av dem. Har ... läs mer..

Mellandagar med snuva

Julen gick mycket bra, vi hade en trevlig kväll. Rummet blev klart, julgardiner i de två fönstrena, sydde utav ett par julgardiner jag hade liggande i skåpet sen tidigare. De var för långa så det ... läs mer..

Min lilla sybod

Nu sitter jag här i min lilla sybod i källaren. Den är riktigt liten.....Nästan så man kan få klaustrofobi. Tror inte  det kommer någon, men jag har lite jag ska sy , så jag kan lika gärna sitta här ... läs mer..

Annandag jul

Är ny på bloggen. Tänkte skriva lite om alla projekt jag har på gång. Alldeles för många egentligen. De ska ju helst bli klara ocså. Blir alltid något som blir liggande och aldrig färdigt. Är ju så ... läs mer..

Inför julafton

Julmarknaden gick si så där. Det var något fel på värmeanläggningen så vi stod med ytterkläder inomhus. Jag sålde en del, fick igen avgiften och lite till. Grytlappar med julmotiv, pulsvärmare och ... läs mer..

Snart julmarknad

Nu närmar det sig julen, lite mer än en månad kvar, men tiden går fort. Jag ska för första gången stå på julmarknad och symaskinen går varm för att kunna täcka bordet med julalster. Det blir inte ... läs mer..

Rulla fram röda mattan

Det fanns en tid i mitt liv då jag umgicks nästan uteslutande med musiker, skådespelare och andra konstnärer. Har av den anledningen varit på en hel del teaterpremiärer med tillhörande fester och ... läs mer..

Dimman har lättat

Nu är äntligen golvslipnigen och klinkersättningen klar. Med klinker på golvet ser det lovande ut, det kan faktiskt såsmåningom kan bli ett rum utav det. Kvarstår målning av väggar och tak, och välja ... läs mer..

Bo i dimma

Igår slipade hantverkaren betonggolvet i det rum som renoveras, det ska bli rakt och fint underlag inför klinkersättning. Han hade inte i förväg berättat vad han skulle göra denna dag, för då hade ... läs mer..

3 änglar i rad

Jag har för första gången tagit en nätkurs hos Quilt University, Elegant Angel. Mitt första kursalster är klart, nåja inte riktigt än. Den inre smala ramen är på sydd, den yttre lite bredare ramen är ... läs mer..

Stoppa korv

Jag var ner på stan i torsdags. Man kan ju inte ha hela pensionen ligga och drälla i plånboken....Men hör och häpna - jag var in i en tygaffär utan att köpa tyg. Men lite knappar, resår, en märkpenna ... läs mer..

Jag har sytt mig ett par...

trosor. Jodå jag satt och tittade i albumen och såg bilder på trosor av begagnade T-hirts. Det blir nog ett bra projekt tänkte jag, inte så stort utan lagom. Tog fram ett par trosor jag gillar och ... läs mer..

Inklämd i bygget

Mitt i rummet sitter jag vid min symaskin omgiven av byggmaterial och övriga möbler som alla står även de i mitten av rummet. Tygerna ligger inte där de brukar vara, trådasken, nålasken och andra ... läs mer..

Varje millimeter har betydelse

OM det är någon som tror att jag är en sådan där supereffektiv, omänskligt duktig människa, efter att ha läst min blogg, så vill jag genast rätta till den missuppfattningen. Man bloggar ju gärna om ... läs mer..

Noll koll

Lapptäcket har fått vila sig lite. Däremot har jag sytt nya gardiner, klippt gräset, krattat, klätt om en fåtölj, putsat alla fönster och planterat om alla blommor. Och ändå känns det som om dygnet ... läs mer..

Sablans tomte

Det tar sig, sa gubben som hade eld i håret. Så hade nog min mormor uttryckt sig, om hon skulle beskriva lapptäcksframfarten. Min älskade mormor hade en uppsjö av roliga uttryck och ramsor. Dock ... läs mer..

Drabbad av lappsjuka

Nu tror jag att jag har kommit på lösningen på ännu ett världsproblem! Meningen med livet. Japp! Åtminstone för egen del. Min mening tycks vara att banta ner mina fördomar till noll. Den senaste i ... läs mer..

Lösningen på ett av världsproblemen

Jag har funnit lösningen på ett av världsproblemen! Det som nästan alla klurar på. Nämligen var alla strumpor tar vägen. En dag har man plötsligt 57 strumpor i byrålådan, men inte ett par som passar ... läs mer..

Hemma från Skiathos

En vecka på ön Skiathos bland Greklands alla öar har gjort gott. En vacker ö med härliga badstränder. Vi solade och badade i strålande sol, en dag var det lite molningt, då passade vi på att ta hyrd ... läs mer..

O´boy

Sedan sist har jag farit runt med dammsugaren igen. Fort ska det gå. Och nu gick det undan så att Alvas kvarglömda O´boy for i golvet med ett ljudligt splash. Hur kan 0,5 dl dryck bli 10 liter när ... läs mer..

För jag är kung, kung, kung i tygaffären

Igår fick jag äntligen mina hett efterlängtade pengar. Så precis som alla andra pensionärer tog jag första bästa buss in till ICA Maxi för att inhandla det som fattades i skåpen. Det vill säga ALLT. ... läs mer..

Hur korkad får man bli?

Precis som jag hade bestämt mig för att hålla extra hårt i pengarna, och minimera nästa månads tygkonto, vad gör jag då? Jo, det kan jag tala om. Beställer kataloger från Stoff&Stil. Hur korkad får ... läs mer..
Sida: Första Föreg. 1 ... 49 50 51 52 53 54 55 Nästa Sista 

Populära etiketter


Bloggar

Sysidan.se är byggd med CommunityLib från Mainloop Personuppgiftspolicy
Annons